به خانواده دادگر بپیوندید


Email/ایمیل
Name/نام

اگر کسی را پیدا کنم که به من درخواست کار بدهد، می‌توانم به کانادا مهاجرت کنم؟

در چندین سال اخیر، شرایط مهاجرت از طریق «درخواست کار» به طور مشخصی، تغییر کرده است. پیش از این، یک کارفرمای کانادایی می‌توانست نامه‌ای به شما بدهد و...

1410
1410
Share

در چندین سال اخیر، شرایط مهاجرت از طریق «درخواست کار» به طور مشخصی، تغییر کرده است. پیش از این، یک کارفرمای کانادایی می‌توانست نامه‌ای به شما بدهد و در آن بنویسد که به محض دریافت اقامت دایم‌تان، می‌تواند شما را استخدام کند. این نامه به تنهایی می‌توانست در هر زمینه کاری، حتی در صورت تکمیل بودن برنامه عمومی مهاجرت نیز، صلاحیت شما را برای اقامت دایم، تایید نماید (با فرض این که شما، شرایط زبان و دیگر شرایط مهاجرت از طریق برنامه کارگر ماهر را، دارا بودید).
امروزه، کارفرمای کانادایی باید مراحل مشکل‌تری را طی کند تا بتواند برای کارگر خارجی در همان موقعیت کاری، درخواست کار صادر کند. نه تنها باید فرم درخواستی را تکمیل کرده و برای این کار، از دولت کسب اجازه کند (که به آن ارزیابی تاثیر بر بازار کار می‌گویند)، بلکه، باید ثابت کند که برای این موقعیت کاری کسی را داخل کانادا پیدا نکرده و باید کارگر خارجی، استخدام نماید. به این ترتیب، باید به مدت چند ماه، چندین آگهی استخدامی منتشر نماید و ثابت کند که به چه دلیل افرادی که برای این کار درخواست داده‌اند، شرایط استخدام را نداشته‌اند. همچنین، برای تکمیل درخواست استخدام کارگر خارجی، باید 1000 دلار، پرداخت نماید.
به علاوه، دولت این قدرت و اختیار را دارد که بر روند استخدامی کارفرمایانی که کارگر خارجی استخدام می‌کنند، کنترل و نظارت داشته باشد. همچنین، دولت این اختیار را دارد که به صورت اتفاقی به محل کار شما سر زده و شرایط کاری را بررسی کرده و یا ببیند که کارگر استخدام‌شده، در آن محل، مشغول به کار است یا خیر. به علاوه، ممکن است مدارک و پرونده‌های کاری تا 6 سال گذشته را نیز، کنترل کنند. از آن‌جایی که در حال حاضر، مسئولیت و تعهد کارفرمایان برای کمک به افراد در کسب شرایط لازم جهت مهاجرت به صورت چشم‌گیری افزایش یافته، روش جدید می‌تواند به این معنا باشد که، به دلیل ناتوانی کارفرما در برآورده ساختن شرایط سخت‌گیرانه کنونی، کمبود کارگر مشروع و قانونی، همچنان وجود خواهد داشت.
راه‌های قانونی مختلفی وجود دارد که کسب شرایط لازم طبق برنامه جدید را، برای کارفرما، راحت‌تر می‌سازد. دولت لیبرال نیز، از زمانی که روی کار آمده است، بررسی‌های وسیعی روی این برنامه انجام داده و تصمیم دارند که به زودی تغییراتی را، ایجاد نمایند. کارفرمایانی که تصمیم دارند تحت این برنامه مبادرت به استخدام کنند، در مورد تغییرات ایجاد شده و مسئولیت‌شان در شرایط جدید، باید برای کسب مشاوره‌های لازم و قانونی، اقدام نمایند.

Q: If I know someone who can give me a job offer, can I immigrate to Canada?

A: The “job offer” situation has changed considerably in the last few years. Before, you were able to have a Canadian employer write you a letter confirming it would employ you upon getting permanent residence. That letter alone would then enable you to qualify for permanent residence in any occupation and despite the general program being full (assuming you met the language and other requirements of the skilled worker programs).

Today, a Canadian employer has to go through a more rigorous process in order to be able to offer a foreign worker the same position. It not only has to submit a formal application to the government to ask permission to do so (called a Labour Market Impact Assessment), but also needs to demonstrate that it cannot find anyone in Canada to fill the position it is offering the foreign worker. This means they must advertise the position for more than a month, and explain why the people who applied do not qualify for the position. It also costs $1,000 per position you want to offer a foreign national when making that application.

Moreover, the government has given itself significant power over employers who engage in the process of hiring a foreign worker. They have the authority to perform random audits and spot checks, meaning they can show up at your business location to inspect the working conditions, whether the employee is actually working at the location, etc. They can also inspect company documents going back 6 years. While employers now face significantly more responsibility and liability in choosing to assist an individual with their immigration efforts, the new process also means that legitimate labour shortages are not being filled because of an employer’s inability to satisfy the strict requirements of this program.

There have been several legal challenges to this program that make it easier for employers to satisfy the program requirements. The Liberal government has also conducted an extensive review of this program since coming into office; they are expected to make revisions to it shortly. Employers wanting to engage in this process should seek advice about the changing process and their responsibilities under same.

 

پانته‌آ جعفری
وکیل رسمی دادگستری
,Immigration
Corporate & Commercial Law

dadgar main author
In this article

Join the Conversation