به خانواده دادگر بپیوندید


Email/ایمیل
Name/نام

سوال: اگر قصد داشته باشم به صورت دایم به کانادا مهاجرت کنم آیا باز هم می‌توانم ویزای توریستی، تحصیلی و یا کاری بگیرم؟

پاسخ: از لحاظ قانونی بله اما در حقیقت بستگی دارد که تا چه اندازه بتوانید قصد خود را در هر دو زمینه ثابت کنید. در قانون مهاجرت کانادا...

734
734
Share

پاسخ: از لحاظ قانونی بله اما در حقیقت بستگی دارد که تا چه اندازه بتوانید قصد خود را در هر دو زمینه ثابت کنید. در قانون مهاجرت کانادا بخشی وجود دارد که به آن «قصد دوگانه» می‌گویند که اعلام می‌دارد هر فردی می‌تواند برای مدت کوتاه و موقت و به قصد کار، تحصیل و یا تفریح به کانادا سفر کند در حالی که قصد دارد برای اقامت دایم نیز اقدام نماید. در حقیقت فرد باید بتواند ثابت کند که اقامت موقتش در کانادا کاملا واقعی است و اگر به هر دلیلی پرونده اقامت دایمش پذیرفته نشود، به محض اتمام تاریخ اعتبار ویزای خود، کانادا را ترک خواهد کرد و به این ترتیب مشروعیت هر دو قصد خود را برای اداره مهاجرت توضیح دهد. شروط و الزامات آن نیز در هر دو صورت یکی می‌باشد؛ هم اگر پرونده مهاجرتی جدید تشکیل داده باشید و هم زمانی که با ویزای اقامت کوتاه مدت وارد خاک کانادا شده باشید و بخواهید برای اقامت دایم نیز اقدام نمایید.
این موارد در پرونده‌های تحصیلی و اسپانسرشیپ خانواده بیشتر اتفاق می‌افتد پس بهتر است بیشتر و دقیق‌تر آن را بررسی کنیم.

پرونده‌های تحصیلی: در مقاطع تحصیلی بالا مثل کارشناسی ارشد و دکترا، متقاضی می‌تواند آسان‌تر اداره مهاجرت را متقاعد کند که قصد ندارد بیشتر از زمان معینی در کانادا بماند. زیرا دانشجویی که بتواند در مقاطع علمی بالا تحصیل کند، پس حتما مهارت خوبی در زبان انگلیسی دارد و به صورت کلی شانس قبولی این افراد در پرونده اقامت دایم خیلی بیشتر خواهد بود. به نظر می‌رسد، این افراد حتی اگر نتوانند تا زمان اتمام ویزای اقامت کوتاه مدت خود موفق به اخذ اقامت دایم شوند، با رضایت بیشتری کانادا را ترک می‌کنند زیرا در این شرایط نسبت به مهاجرت و کار در سراسر دنیا دید بهتری پیدا نموده‌اند. اگر متقاضی تحصیل در مقطع پایین تری مثل کارشناسی یا مدارک مرتبط دیگری هستید، باید بتوانید اطلاعات دقیق‌تری در مورد تحصیلات، سوابق کاری و یا برنامه مهاجرتی خود در اختیار اداره مهاجرت قرار دهید و آنها را متقاعد نمایید که پس از پایان تحصیلات خود به دنبال پیدا کردن راه‌های قانونی برای اقامت دایم خواهید بود و در غیر این صورت پس از اتمام تاریخ اعتبار ویزایتان، کانادا را ترک خواهید کرد.

افرادی که برای ویزای خانواده اقدام می‌کنند به خوبی می‌دانند که شاید برای دیدن اعضای خانواده خود موفق به اخذ ویزا در آن زمان نشوند. باتوجه به اصل مهاجرت باقصد دوگانه و شرایط فردی هر شخص، متقاضی می‌تواند موفق به اخذ ویزای توریستی شود، همانطوری که ما این کار را برای بسیاری از موکلین خود انجام داده‌ایم؛ مهم‌ترین موضوع این است که مدارکی ارایه نمایید تا ثابت کنید در صورت قبول نشدن پرونده اسپانسرشیپ خانواده،کانادا را ترک می‌کنید. چیزی که کم‌تر به آن اشاره می‌شود این است که آن دسته از افرادی که ویزای اقامت کوتاه مدت دارند و با یک فرد کانادایی ازدواج کرده‌اند، زمانی که قصد دارند پس از ازدواجشان به کانادا سفر کنند ممکن است حتی اگر تصمیم به تشکیل پرونده اسپانسرشیپ خانواده نداشته باشند نیز هنگام ورودشان با مشکلات بیشتری روبرو شوند. دوباره مهم‌ترین اصل این است که بتوانید ثابت کنید قصد ندارید در کانادا بمانید (به طور مثال شما و همسرتان قصد ندارید در حال حاضر در کانادا اقامت داشته باشید)؛ یا از آنجایی که اطلاع دارید اقدام برای پرونده اقامت دایم ازداخل کانادا بهتر است تا از خارج آن (مهم‌ترین علت این است که مدت زمانی که پرونده شما طول می‌کشد، اجازه کار خواهید داشت)، قصد دارید پس از ورود به کانادا، به دنبال یافتن راه‌های قانونی برای تشکیل پرونده اقامت دایم خود باشید؛ و در صورت قبول نشدن پرونده مهاجرت خود، خاک کانادا را ترک خواهید کرد.
در هر یک از این موارد، نکته مهم این خواهد بود که فرد بتواند ثابت کند که برای تشکیل پرونده مهاجرتی خود از راه‌های قانونی عمل خواهد کرد و اگر نتواند موفق به اخذ مهاجرت شود، خاک کانادا را پس از اتمام مدت زمان ویزای اقامت کوتاه مدت خود، ترک خواهد نمود.

 

پانته‌آ جعفری
وکیل رسمی دادگستری

dadgar main author
In this article

Join the Conversation

به خانواده دادگر بپیوندید

با پیوستن به بزرگترین پرتال حقوقی ایرانیان آمریکای شمالی ،اطلاعات خود را به روز کنید و آخرین اخبار دادگر را هفتگی دریافت کنید. همچنین به قید قرعه برنده یکسال اشتراک رایگان ما شوید.
Email/ایمیل
Name/نام
اطلاعات شما تحت دادگر محفوظ می باشد.