به خانواده دادگر بپیوندید


Email/ایمیل
Name/نام

شاید سوال شما هم باشد: ورود سریع

پرسش: من برای اقدام از طریق برنامه ورود سریع دارای شرایط لازم هستم، اما به من گفته شده تا زمانی که سابقه کار یا تحصیل در کانادا را...

935
935
Share

پرسش: من برای اقدام از طریق برنامه ورود سریع دارای شرایط لازم هستم، اما به من گفته شده تا زمانی که سابقه کار یا تحصیل در کانادا را نداشته باشم، انتخاب نخواهم شد. آیا این نظر درست است؟

پاسخ: ظاهرا این حرف صحیح نیست، اما در عمل چنین است. همانگونه که
می دانید، در سیستم ورود سریع، علیرغم شرایط نسبتا ساده، فقط افرادی برای اقامت دائم برگزیده می شوند که در کل، دارای بیشترین امتیاز باشند. در همین سیستم امتیازبندی، از آنجاییکه امتیازات زیادی به افرادی که بنحوی با کانادا در ارتباط
بوده اند تعلق می گیرد، همین امر باعث می شود تا کسانی که سابقه تحصیل یا کار در کانادا ندارند، امتیاز بالایی برای انتخاب شدن نداشته باشند.
برای برگزیده شدن در این برنامه، بدون داشتن امتیاز سابقه کار یا تحصیل در کانادا و یا داشتن پیشنهاد کار، متقاضی باید از سایر شاخص ها، مانند سن (زیر 30 سال)، تحصیلات (دکترا)، مهارت های بالای زبان (فرانسه یا انگلیسی) و غیره، بالاترین امتیاز را کسب کند. در حالی که اغلب ایرانیان و افغانی های خارج از کانادا، برای کسب حداقل نمر ه های مهارت زبان (امتیاز 6 در هر شاخه از آزمون آیلتس) تلاش
می کنند، و نیز با توجه به اینکه با ادامه تحصیل در مقطع دکترا، سن متقاضی معمولاً بیشتر از 30 سال خواهد شد و این امتیاز را از دست خواهد داد، لذا عملاً افرادی که رابطه ای با کانادا نداشته اند، حتی اگر شرایط کافی برای اقدام از طریق این برنامه را داشته باشند، امتیاز لازم برای انتخاب شدن را به دست نخواهند آورد. نتیجه این می شود که متقاضیان دارای سابقه ارتباط با کانادا، و نیز کسانی که انگلیسی یا فرانسه زبان رسمی یا رایج زادگاهشان است، به گونه ای هدفمند از برتری عمده ای در این سیستم امتیازبندی برخوردار خواهند بود. در مقالات بعدی، راه هایی که شما را در وضعیت بهتری برای انتخاب شدن در این برنامه قرار بدهد بررسی خواهم کرد؛ از جمله سابقه تحصیل یک سال یا بیشتر، دریافت پیشنهاد کار یا سابقه کار کانادایی، یا اقدام به مهاجرت از طریق برنامه های استانی. البته افرادی که از طریق برنامه مهارت حرفه ای اقدام می کنند، از این موضوع استثنا هستند. اگر در زمینه حرفه ای که در آن مهارت دارید دارای سابقه کار هستید، امکان دارد در قرعه کشی مخصوص این روش، افرادی با امتیازهای کمتر هم انتخاب شوند؛ مانند آنچه در پاییز سال 2016 اتفاق افتاد. یادآوری می شود که در طی سه سال برگزاری برنامه ورود سریع ، افرادی که در هر قرعه کشی انتخاب می شدند، دارای امتیاز بالای 400 بوده اند. البته، قرعه کشی پاییز سال گذشته اولین و تنها موردی بود که در آن، افرادی با امتیاز کمتر از 200 هم برگزیده شدند.

In this article

Join the Conversation