به خانواده دادگر بپیوندید


Email/ایمیل
Name/نام

لاحیه شهروند جدید (c-6) موافقت سلطنتی را دریافت کرد.

لایحه C-6، یک لایحه شهروندی کانادایی است که به تازگی به قانون تبدیل شده و از بسیاری از مهاجران و خانواده­های آنها پشتیبانی می‌کند. لازم به ذکراست که...

3931
3931
Share

لایحه C-6، یک لایحه شهروندی کانادایی است که به تازگی به قانون تبدیل شده و از بسیاری از مهاجران و خانواده­های آنها پشتیبانی می‌کند. لازم به ذکراست که برخی از جزئیات این قانون، دراوایل سال 2018 اجرایی خواهند شد ولی برخی از جزئیات بلافاصله بعد از تصویب قانون، اجرایی شدند که در ادامه خواهید خواند:

قانون قبلی: شهروندی آن دسته از شهروندان دو تابعیتی که محکوم به خیانت، دزدی و اعمال تروریستی هستند، می‌تواند باطل شود. البته اجرای این حکم با توجه به جزئیات تخلف و این که فرد با کدام دسته و یا گروه تروریستی فعالیت داشته است، متفاوت خواهد بود.

قانون جدید: این ماده قانونی لغو شده است و ازین پس شهروندان دوتابعیتی که در کانادا زندگی می­کنند و محکوم به این جنایات هستند، با سیستم قضایی کانادا روبرو می‌شوند و همانند دیگر شهروندان کانادایی که قوانین را نقض کرده­اند با آنها برخورد خواهد شد.

 

قانون قبلی: متقاضیان شهروندی باید قصد ادامه سکونت در کانادا را داشته باشند.

قانون جدید: این ماده قانونی لغو شده است و در خواست کنندگان شهروندی در کانادا، دیگر نیازی نیست که قصد ادامه سکونت در کانادا را داشته باشند. این تغییر، انعطاف بیشتری را برای کانادایی­هایی که در بیرون از کانادا زندگی می­کنند، فراهم می‌نماید.

 

قانون قبلی: حفظ شرایط لازم برای شهروندی و حفظ آن مابین زمانی که برای شهروندی درخواست کرده تا زمانی که سوگند یاد می‌کنند تنها برای پرونده‌هایی که 11 جون 2015 و بعد از آن دریافت می‌شد، الزام داشت‌.

قانون جدید: شرایط لازم بر تمامی پرونده‌ها در نظر گرفته می‌شود حتی آنهایی که قبل از 11 جون 2015 دریافت شده باشند.

 

تغییراتی که از زمستان 2017 در دستور کار قرار می­گیرند، عبارتند از:

قانون قبلی: متقاضیان شهروندی باید تا قبل از درخواست شهروندی، چهار سال از شش سال را به صورت فیزیکی در کانادا حضور داشته باشند.

قانون جدید: متقاضیان شهروندی، باید قبل از درخواست شهروندی، سه سال از پنج سال را به صورت فیزیکی در کانادا حضور داشته باشند.

 

قانون قبلی: طبق قانون مالیات بر درآمد کانادا متقاضیان شهروندی باید مالیات بر درآمد خود را در 4 سال از 6 سال اخیری که در خاک کانادا حضور داشتند را پرداخت کرده و مدارک آن را ارایه می‌نمودند.

قانون جدید: طبق قانون مالیات بر درآمد کانادا متقاضیان شهروندی باید مالیات بر درآمد خود را در 3 سال از 5 سالی که در خاک کانادا حضور داشتند را پرداخت کرده و مدارک آن را ارایه نمایند.

 

قانون قبلی: براساس قانون، متقاضیان شهروندی باید 183 روز قبل از درخواست شهروندی، حتما در کانادا حضور داشته باشند.

قانون جدید: دیگر نیازی به این شرط نیست و به طور کامل حذف شد.

 

قانون قبلی: زمان صرف شده در کانادا قبل از داشتن کارت اقامت دایم محاسبه نمی­شود. چون برای دریافت حق شهروندی به حضور فیزیکی دایم در کانادا نیاز بود.

قانون جدید: متقاضیان می­توانند هر یک روز پیش از دریافت کارت اقامت دایم خود را نیم روز محاسبه کنند.

 

قانونی قبلی: متقاضیان بین 14 تا 64 سال، باید دارای توانایی زبانی و دانش زبان انگلیسی و اطلاعات درباره کشور کانادا می‌بودند.

قانون جدید: متقاضیان بین 18 تا 54 سال، باید دارای توانایی زبانی و دانش زبان انگلیسی و اطلاعات درباره کشور کانادا باشند.

 

تغییراتی که در سال 2018 اعمال خواهند شد:

قانون قبلی: اداره مهاجرت در مورد پس گرفتن  شهروندی اکثر پرونده‌هایی که تقلب کرده یا مدارک جعلی ارایه داده و یا آگاهانه مدارکی را پنهان کرده بودند تصمیم گیرنده اصلی بود و دادگاه فدرال فقط پرونده‌هایی را بررسی می‌کرد که مسایل امنیتی و بین المللی داشت.

قانون جدید:دادگاه فدرال مسئول رسیدگی به همه پرونده­های لغو شده در مرحله تجدید نظر است.

 

قانون قبلی: هیچ مصوبه مشخصی برای برخورد افسران با اسناد جعلی که برای تقاضای حق شهروندی ارسال می­شد، وجود نداشت.

قانون جدید: مجوز مشخص و صریح برای برخورد با اسناد جعلی صادر خواهد شد.

 

 

 

 

dadgar main author
In this article

Join the Conversation

به خانواده دادگر بپیوندید

با پیوستن به بزرگترین پرتال حقوقی ایرانیان آمریکای شمالی ،اطلاعات خود را به روز کنید و آخرین اخبار دادگر را هفتگی دریافت کنید. همچنین به قید قرعه برنده یکسال اشتراک رایگان ما شوید.
Email/ایمیل
Name/نام
اطلاعات شما تحت دادگر محفوظ می باشد.