به خانواده دادگر بپیوندید


Email/ایمیل
Name/نام

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه‌های استانی : برای نیروی کار ماهر مانیتوبا

ام پی ان پی (MPNP) نیروی کار ماهر به متقاضیانی اطلاق می‌شود که با استان مانیتوبا ارتباطی قوی دارند و مهارت‌های کافی، آموزش و پرورش، تجربه‌ی کاری و...

1843
1843
Share

ام پی ان پی (MPNP) نیروی کار ماهر به متقاضیانی اطلاق می‌شود که با استان مانیتوبا ارتباطی قوی دارند و مهارت‌های کافی، آموزش و پرورش، تجربه‌ی کاری و تسلط به زبان رسمی جهت برقراری مشارکت‌های فوری و مداوم با اقتصاد مانیتوبا(استانی در مرکز کانادا) و جامعه را در حد زیادی دارا هستند.
تمام متقاضیان باید طرحی برای اقامت ارایه دهند تا به موجب آن، برنامه خود را برای اقامتی موفق و مشارکتی اقتصادی در مانیتوبا به تصویر درآورند.

مهاجرت بر اساس ام پی ان پی دارای سه مرحله است:
مرحله 1 ) ارایه درخواست اولیه
مرحله 2) از متقاضیان واجد شرایطی که دارای بالاترین امتیاز هستند و با مانیتوبا در ارتباط هستند، دعوت می‌شود فرم درخواست ام پی ان پی را ارایه دهند.
مرحله 3) پس از یک ارزیابی کامل، ام پی ان پی از داوطلبان پذیرفته شده می‌خواهد تا درخواستی جداگانه را جهت ویزای اقامت دایم خود و خانواده‌شان به دولت کانادا ارایه دهند.

ام پی ان پی برای نیروی کار ماهر، به دو گروه نیروی کار ماهر در مانیتوبا و نیروی کار ماهر خارج از کشور تقسیم می‌شود:
1) نیروی کار ماهر مانیتوبا
اشتغال مداوم در مانیتوبا وسیله‌ای است در اختیار نیروی کار ماهر، تا نشان دهد با مانیتوبا دارای ارتباطات مورد نیازی است که تمامی متقاضیان ام پی ان پی نیروی کار ماهر نیاز دارند.

اشتغال دائم در مانیتوبا به این معناست که پس از این که دست کم شش‌ماه (مداوم) در شرکتی به عنوان یک نیروی کار موقت خارجی و یا یک دانشجوی بین المللی اشتغال کامل داشتید، آن شرکت کاری بلند مدت و تمام وقت را به شما پیشنهاد دهد.

نیازهای دانشجویان بین‌المللی دیگر استان‌ها
اگر شما از یکی دیگر از استان‌های کانادا مدرک تحصیلی دانشگاهی گرفته‌اید و از آنجایی که شغلی در مانیتوبا به شما پیشنهاد شده است، مایلید در این خصوص به عنوان نیروی کار ماهر به ام پی ان پی درخواست بدهید، توجه داشته باشید برای این که واجد شرایط باشید باید در ابتدا برای آن کارفرمای مانیتوبایی به مدت دست کم یک سال کار کرده باشید.

دانشجویان خارجی فارغ التحصیل
فقط فارغ التحصیلان موسسات آموزشی بعد از دوره‌ی متوسطه‌ی مانیتوبا در نظر گرفته می‌شوند. شما در صورتی واجد شرایط هستید که کارفرمای مانیتوبایی، پس از حداقل شش ماه کار تمام وقت مداوم به همراه اجازه‌ی معتبر کار پس از فارغ التحصیلی کاری بلند مدت را به شما پیشنهاد دهد.
2) نیروی کار ماهر خارج از کشور
هر یک از متقاضیانی که مایلند تحت عنوان نیروی کار ماهر خارج از کشور محسوب شوند، باید دست کم 60 امتیاز بر اساس 5 فاکتور(عامل) کسب کنند تا واجد شرایط به حساب بیایند. اگر شما با مانیتوبا در ارتباط نیستید، علی رغم کسب امتیاز کل نمی‌توانید تحت این عنوان، واجد شرایط شوید.

فاکتور 1: مهارت زبان
امتیاز زبان بر اساس مداراک مستند آموزشی و تسلط به یکی از دو زبان رسمی کانادا (انگلیسی و فرانسه) محاسبه می‌گردد. اگر شما در هر دو زبان مهارت دارید، زبان اول را زبانی انتخاب کنید که در به کارگیری آن راحت‌تر هستید. متقاضیانی که شغل‌شان در طبقه بندی مشاغل ملی C یا D طبقه بندی شده است، دارای CLB حداقل 4 (یا NCLC 4 در زبان فرانسه هستند).

مهارت زبان امتیاز مقرر
زبان اول
CLB 8 یا بیش‌تر 20
CLB 7 18
CLB 6 16
CLB 5 14
CLB 4 12
CLB 3 یا کم‌تر
زبان دوم
CLB 5 یا بیش‌تر

حداکثر امتیاز – فاکتور 1-25
فاکتور 2: سن
امتیاز سن بر اساس روزی محاسبه می‌شود که درخواست شما توسط MPNP دریافت می‌شود.

سن امتیاز مقرر
18 4
19 6
20 8
21 تا 45 10
46 8
47 6
48 4
49 2
50 یا بیشتر 0

حداکثر امتیاز – فاکتور 2-10

فاکتور 3: تجربه کاری

امتیاز تجربه‌ی کاری بر اساس مدارک مستند حاکی از اشتغال تمام وقت طی پنج سال گذشته است. فقط مشاغل تمام وقت 6 ماهه (متوالی) یا طولانی‌تر در نظر گرفته می‌شوند.

سال‌های تجربه کاری امتیاز مقرر
کم‌تر از یک سال 0
یک سال 8
دو سال 10
سه سال 12
چهار سال یا بیش‌تر 15

حداکثر امتیاز – فاکتور 3-15
فاکتور 4: تحصیلات
امتیاز تحصیلات بر اساس مدارک مستند حاکی از پایان تحصیل و (یا) برنامه‌های آموزشی در موسسات آموزشی معتبر است. (MPNP) این حق را دارد که با ارزیابی شخص ثالثی نشان دهد آموزش وپرورش تجاری فرد با استاندارهای کانادا قابل قیاس هستند.

بالاترین سطح تحصیلات امتیاز
فوق لیسانس یا دکترا 25
دو مدرک بعد از دبیرستان که هر کدام
حداقل 2 سال طول کشیده‌اند 23
یک مدرک بعد از دبیرستان که دو سال
یا بیش‌تر طول کشیده است 20
یک مدرک یک ساله بعد از دبیرستان 14
مدرک تجاری 14
فاقد مدرک تحصیلی بعد از دبیرستان 0
حداکثر امتیاز – فاکتور 4-25

فاکتور 5: سازگاری
داشتن ارتباط با مانیتوبا برای تمام متقاضیان ضروری است. اما حتی اگر چندین ارتباط برای مانیتوبا داشته باشید، تنها برای یکی از این ارتباطات امتیاز کسب می‌کنید. علاوه بر نقاط سازگاری، شما می‌توانید امتیازاتی را برای مهاجرت منطقه‌ای به دلیل داشتن برنامه‌ای برای استقرار در منطقه‌ای خارج از شهر ویننیپگ کسب کنید. امتیازات منطقه‌ای تنها حالت مکمل دارند و نمی‌توانند جایگزینی برای ارتباط دیگری در استان باشند.

ارتباط با مانیتوبا امتیاز
بستگان نزدیک در مانیتوبا 20
دعوتنامه از MPNP به عنوان
ماموریت یا سفر تحقیقاتی 20
تجربه کاری قبلی در مانیتوبا (حداقل 6 ماه) 12
تحصیلات تکمیلی بعد از دبیرستان
دو ساله یا بیش‌تر در مانیتوبا 12
تحصیلات تکمیلی بعد از دبیرستان
حداقل یک ساله در مانیتوبا 10
دوست یا فامیل دوری که در مانیتوبا
زندگی می‌کند 10
مهاجرت منطقه‌ای 5

حداکثر امتیاز – فاکتور 5-25

MPNP برای تجارت
برای داشتن صلاحیت تجاری MPNP متقاضیان علاقمند باید دارای شرایط زیر باشند:
– دارایی شخصی قابل اثبات به میزان حداقل 350 هزار دلار کانادا
– تجربه‌ی حداقل سه ساله مالکیت و مدیرت کسب و کار موفق یا حداقل سه سال تجربه در سطح اجرایی به عنوان مدیر ارشد
– نمره حداقل 60 امتیاز در ماتریس ارزیابی سازگاری

متقاضی باید خود را برای موارد زیر نیز آماده کند:
– حضور برای مصاحبه با افسر تجاری MPNP
– سرمایه گذاری واجد شرایط کسب و کار در مانیتویا
– اقامت در مانیتویا به همراه اعضای خانواده وابسته به او

متقاضی می‌تواند این کارها را نیز انجام دهد:
– انجام یک سفر تحقیقاتی به مانیتوبا. متقاضی باید گزارشی از بازدید خود تهیه کند و نیز اسناد و مدارکی را ارایه دهد که نشان می‌دهند طی آن بازدید تحقیقات لازمه انجام گرفته‌اند.
– ارایه نتایج آزمون مهارت زبان برای نشان دادن تسلط به زبان

ماتریس سازگاری
ماتریس ارزیابی سازگاری نیروی بالقوه شما را برای سکونت در مانیتوبا و شروع کسب و کاری اقتصادی، ارزیابی می‌کند. برای کاندید شدن، باید حداقل 60 (از 100) امتیاز در این ماتریس کسب کنید.

سن (حداکثر 15 امتیاز)
سن امتیاز
زیر 21 0
21 تا 24 5
25 تا 29 10
30 تا 44 15
45 تا 49 10
50 تا 54 5
بالای 54 0

دانش کسب و کار (حداکثر 15 امتیاز)
مالکیت‌کسب‌و‌کار امتیاز
صاحب و مدیر کسب و کار (بیش از 50 درصد مالکیت) 15
صاحب و مدیر کسب و کار (بین 20-50 درصد مالکیت 12
مدیر ارشد 10

تجربه کسب و کار (حداکثر 15 امتیاز)
مدت تجربه امتیاز
بالای 10 سال یا بیش‌تر 15
بالای 6 تا 10 سال 10
3 تا 6 سال 5

ثروت خالص (حداکثر 15 امتیاز)
ثروت خالص کل امتیاز
350 تا 500 هزار دلار 8
500 هزار تا 1 میلیون دلار 10
بالای 1 میلیون تا 5/1 میلیون دلار 12
بالای 5/1 میلیون تا 2 میلیون دلار 13
بالای 2 تا 5/2 میلیون دلار 14
بالای 5/2 میلیون دلار 15
تسلط به انگلیسی / یا فرانسه (حداکثر 20 امتیاز)
توضیحات CLB/NCL یا معادل امتیاز
هیچ / کمی انگلیسی / فرانسه کمتر از 4 0
مهارت متوسط زبان یا داشتن
مهارت‌هایی در انگلیسی / فرانسه 4 تا 10 15
تسلط بالاتر به زبان و روان بودن
در انگلیسی / فرانسه بالای 6 20

فاکتورهای مشمول سکونت (بر اساس فاکتورهای سکونت، متقاضیان می‌توانند امتیازی حداکثر معادل 20 کسب کنند).

فاکتورهای مشمول سکونت امتیاز
از مانیتوبا حداقل به مدت 5 روز کاری بازدید
کرده‌اید و تحقیقاتی در موردکسب و کار مربوطه و
شیوه زندگی به دست آورده‌اید 15
یکی از اقوام نزدیک شما در حال حاضر در مانیتوبا
به مدت بیش‌از یک سال است که زندگی می‌کند 5
فرزند شما در یک موسسه معتبر آموزشی مانیتوبا حداقل
شش ماه قبل از تاریخ درخواست شما ثبت نام کرده است 5
همسر شما در زبان تسلط زیادی دارد
(نمره CLB 5 یا بالاتر) 10
تحصیل و / یا تجربه کاری قبلی در مانیتوبا:
در مورد شما یا همسرتان 5

 

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:

http://www.gov.mb.ca/jec/invest/pnp-b/e_matrix.html

dadgar main author

In this article

Join the Conversation