به خانواده دادگر بپیوندید


Email/ایمیل
Name/نام

مهاجرت

  کانادا در هر سال بیش از 200  هزار مهاجر جدید می‌پذیرد، اما همه آنها باید شرایط مشخصی را برای ورود داشته باشند. از زمان حادثه 11 سپتامبر...

1622
1622
Share

 

کانادا در هر سال بیش از 200  هزار مهاجر جدید می‌پذیرد، اما همه آنها باید شرایط مشخصی را برای ورود داشته باشند. از زمان حادثه 11 سپتامبر و تهدیدات تروریستی در جهان، سیاست‌های مهاجرتی کانادا به طور قابل توجهی سخت‌تر شده است.

مهاجرت در کانادا به چهار گروه اصلی تقسیم می‌گردد. که هر کدام از این دسته‌بندی‌ها  شرایط و قوانین خود را دارد. این چهار گروه عبارتند از:

(Family Class) خویشاوندی

(Skilled worker Class) مهارت‌های کاری

(Business Class) سرمایه گذاری یا ‌تجاری

(Refugees)  پناهندگی

گروه خویشاوندی برای مهاجرانی در نظر گرفته شده  که دارای  اقوام  نزدیک مقیم کانادا هستند. که آنها را مورد حمایت مالی قرار می‌دهند.

گروه مهارت‌های کاری، سرمایه گذاری و تجاری و یا هر روشی که به صورت مستقل می‌باشد، مستلزم این امر می‌باشد که شغل و مهارت فرد متقاضی، مورد نیاز بازار کار کانادا باشد.

گروه پناهندگی برای مهاجرانی است که نمی‌توانند به کشور خود بازگردند و یا هراسان از برگشت به کشور خود هستند. در بیشتر این حالت‌ها افرادی که می‌خواهند به کانادا مهاجرت کنند، می‌بایست قبل از ورود به خاک کانادا برای مهاجرت اقدام کنند. متقاضیان مهاجرت باید به وسیله پست یا حضوری،  پرونده خود را به سفارت و یا کنسول ‌گری‌های کانادا تحویل دهند. به این نکته توجه داشته باشید که شما نمی‌توانید فقط در کانادا حاضر شوید و در مرز از مرزبانان بخواهید که به شما تابعیت دهند.

برای مشخص کردن اینکه آیا شما شرایط ورود به کانادا را دارید و مطمئن شوید که تقاضای شما کامل هست، می‌توانید با  یک وکیل مهاجرت مشورت کنید.

  1. آیا میتوانیم به عنوان یک توریست به کانادا بیاییم؟

کانادا بیشتر توریست‌ها را می‌پذیرد و براحتی به آنها اجازه ورود می دهد. توریست به کسی گفته می‌شود که به طور موقت، می‌تواند در کانادا  اقامت داشته باشد و اجازه اقامت دائم را ندارد. بعضی از نیازمندی‌ها برای ورود به کانادا بستگی به تابعیت توریست خواهد داشت. تابعین آمریکا و بیشتر کشورهای اروپای غربی و بخش کوچکی از دیگر کشور‌ها نیاز به ویزا ندارند، در حالیکه تابعین دیگر کشورها به ویزا نیاز دارند.

برای ورود به کانادا شما باید از لحاظ پزشکی سالم باشید، از قوانین کانادا اطاعت کنید، پاسپورت معتبر داشته باشید و اگر لازم است ویزای توریستی بگیرید.

ویزای توریستی یک سند رسمی است که در پاسپورت وارد می شود و نشان دهنده آن است که شما اجازه ورود به کانادا را به عنوان توریست دارید. ویزای توریستی را می‌توان خارج از کانادا دریافت نمود. متقاضی باید درخواست خود را بوسیله پست یا حضورا به مسئول ویزا تحویل دهد. شما باید یک پاسپورت معتبر یا یک مدرک مسافرت و دو قطعه عکس پاسپورتی از خودتان و همراهانتان و همچنین مدرک تمکن مالی برای حمایت از خودتان و همراهانتان، در مدت اقامت در کانادا را همراه داشته باشید. پس از پرداخت هزینه صدور ویزا، شما اجازه ورود به کانادا را برای یک بار دارید.

تاریخ منقضی شدن ویزا بر روی پاسپورت، مهر می شود و یا در مدرک مسافرتی شما ثبت می‌گردد. اگر چنین چیزی وجود نداشته باشد بعد از گذشت شش ماه از ورود شما به کانادا، ویزا منقضی می‌گردد.

اگر شما تمایل به تجدید مدت زمان ویزای خود دارید، می‌توانید با نوشتن نامه در مدتی که ویزای شما معتبر است، اقدام کنید. شما باید تا زمانی که یک ماه از اعتبار ویزای شما باقی مانده برای اینکار اقدام کنید. در غیر اینصورت احتمال تمدید ویزا در مدت زمان کوتاه خیلی سخت به نظر می‌رسد.

  1. آیا دانش آموران خارجی میتوانند در کانادا تحصیل کنند؟

دانش آموزانی که می‌خواهند در یک دوره آموزشی که بیشتر از شش ماه بطول می‌انجامد شرکت کنند، باید قبل از  ورود به کانادا “اجازه تحصیل” دریافت کنند. دانش‌آموزان علاوه بر اجازه تحصیل به ویزای موقت نیز نیاز دارند.

آنها می‌توانند از طریق سفارت کانادا اقدام کنند. معافیت از درخواست اجازه تحصیل برای کودکان در کانادا وجود دارد. (مانند فرزندان کسانی که اقامت دائم کانادا را دارند و در حال آموزش در پیش دبستانی، دبستان یا دبیرستان هستند. همچنین معافیت برای خانواده و یا کارمندان نمایندگان سیاسی در کانادا صادر می‌گردد.)

جهت اقدام برای دریافت مجوز آموزش ، شما باید یک نامه پذیرش از مدرسه‌ای که قصد شرکت در آنجا را دارید تهیه کنید. شما همچنین باید نشان دهید که قادر هستید هزینه‌های تحصیل و بازگشت به کشور خودتان را تامین کنید. دانش آموزان فقط می‌توانند در مدرسه‌ای که نام آن در برگه “اجازه تحصیل” آمده ثبت‌نام کنند. اگر می‌خواهند آموزشگاه خود را تغییر دهند، باید برای تغییر برگه اجازه تحصیل اقدام کنند.

اگر یک مجوز معتبر دارید، شما می‌توانید به عنوان  پاره‌وقت، در همان دانشگاهی که به طور تمام وقت در آن ثبت‌نام کرده‌اید کار کنید. همچنین می‌توانید در مدتی که در کانادا هستید، اگر تصمیم به ادامه تحصیل در کانادا را دارید، برای تجدید مجوز تحصیلی خود درخواست نمائید.

عموما بعد از تحصیل در یک دوره آموزشی مانند لیسانس یا دیپلم در یک رشته مشخص، ممکن است اجازه کار در کانادا را برای یک سال در همان رشته تحصیل خود دریافت کنید.

توصیه ما به شما این است که اگر شما تصمیم به ماندن در کانادا را گرفته باشید، با یک وکیل مهاجرت مشاوره کنید.

 

 

dadgar main author

In this article