به خانواده دادگر بپیوندید


Email/ایمیل
Name/نام

eTA یا مجوز الکترونیکی برای سفر به کانادا برای تمام اتباع خارجی اجباری شد

از تاریخ ۱۵ مارچ ۲۰۱۶، تمام اتباع خارجی معاف از ویزا که به کانادا سفر و یا از کانادا عبور می‌کنند (ترانزیت)، ملزم به اخذ مجوز سفر الکترونیکی(eTA)...

18070
18070
Share

از تاریخ ۱۵ مارچ ۲۰۱۶، تمام اتباع خارجی معاف از ویزا که به کانادا سفر و یا از کانادا عبور می‌کنند (ترانزیت)، ملزم به اخذ مجوز سفر الکترونیکی(eTA) شده‌اند. اتباع آمریکایی و مسافرانی که دارای ویزای معتبر کانادا هستند، از این امر مستثنی هستند. با این حال، از ۱۵ مارچ سال ۲۰۱۶ تا پاییز سال ۲۰۱۶، مسافرانی که دارای eTA نیستند، مادامی که دارای مدارک مناسب سفر از قبیل پاسپورت معتبر باشند، می‌توانند سوار هواپیما شوند. شرایط ورود برای دیگر روش‌های سفر (زمینی، دریایی) تغییر نکرده‌اند.

مجوز سفر الکترونیکی چیست؟
مجوز سفر الکترونیکی (eTA)، یکی از شرایط جدید ورود اتباع خارجی معاف از ویزا است که به کانادا سفر می‌کنند و یا قصد عبور از کانادا را دارند. این مجوز الکترونیکی به پاسپورت شما الصاق شده و به مدت ۵ سال و یا تا زمان انقضای پاسپورت‌تان (با توجه به این که کدام یک زودتر رخ دهد)، اعتبار دارد.

چه کسی به مجوز سفر الکترونیکی نیاز خواهد داشت؟
به استثنای اتباع آمریکایی، هر یک از اتباعی که برای ورود به کاناد نیاز به ویزا ندارند، باید قبل از پرواز به کانادا، eTA درخواست کنند. مسافرانی که از طریق زمینی یا دریایی وارد کانادا می‌شوند، نیاز به eTA ندارند.
اتباعی که دارای اقامت دایم کانادا هستند، برای پرواز به کانادا نیاز به eTA ندارند اما باید هنگام سفر کارت اقامت دایم(PR) کانادا یا برگ سفر اقامت دایم (PRTD) را به همراه داشته باشند. در غیر این صورت، ممکن است نتوانند وارد کانادا شوند.
افراد مقیم دایم ایالات متحده نیز، برای پرواز به کانادا نیاز به eTA دارند (به انضمام گرین کارت‌شان). اما اگر زمینی یا دریایی وارد کاناد ‌شوند، نیازی به eTA نخواهند داشت.
دانشجویان و کارکنان موقت کشورهایی که باید eTA داشته باشند، اگر مجوز دانشجویی یا کار خود را قبل از ۱ اوت سال ۲۰۱۵ دریافت کرده‌اند و قصد دارند از طریق هوایی از کانادا خارج و دوباره به کانادا بازگردند، نیاز به eTA دارند.

برای سفر به کانادا چه‌گونه درخواست eTA بدهم؟
درخواست باید آنلاین انجام شده و فقط چند دقیقه زمان می‌برد. برای این کار نیاز به پاسپورت، کارت اعتباری و آدرس ایمیل‌تان دارید. دریافت این ویزا هفت دلار کانادا هزینه دارد. و اعتبارش تا ۵ سال و یا تا زمان انقضای پاسپورت‌تان (با توجه به این که کدام یک زودتر رخ دهد) می‌باشد.
اگر بدون eTA به فرودگاه برسم، چه می‌شود؟ چگونه می‌توانم در آخرین دقیقه آن را دریافت کنم؟
شما باید به محض این که تصمیم گرفتید به کانادا بروید یا از آن عبور کنید، درخواست خود را ارسال نمایید. اگر احتیاج شد، می‌توانید با هر وسیله‌ای که به اینترنت متصل می‌شود، مانند تلفن همراه، فرم درخواست‌تان را در آخرین لحظه پر کنید. درخواست eTA از کارهای سادۀ اینترنتی است. به بیش‌تر درخواست‌ها طی چند دقیقه با ایمیل پاسخ داده می‌شود.

آیا باید مدرکی را پرینت کنم تا ثابت شود eTA دارم؟
خیر. زیرا eTA از طریق الکترونیکی به پاسپورت‌ مرتبط می‌شود. شما باید با پاسپورتی سفر کنید که با آن درخواست eTA داده‌اید.

درخواست مجوز سفر الکترونیکی (eTA)
برای تکمیل فرم اینترنتی به موارد زیر نیاز دارید:
• پاسپورت معتبر از یکی از کشورهای معاف از ویزا
• شما نمی‌توانید با استفاده از برگ مسافرت پناهندگی، برگ مسافرت اضطراری، برگ مسافرت سازمان‌های آمریکایی (OAS) یا پروانۀ عبور سازمان ملل، درخواست eTA کنید.
• اگر از نظر قانونی اقامت دایم ایالات متحده را دارید و پاسپورت ندارید، می‌توانید با توجه به موارد زیر تقاضای eTA کنید:
ـ سند معتبر مسافرت پناهندگی ایالات متحده (I-571)
ـ مجوز معتبر ورود مجدد به ایالات متحده (I-327)
• کارت اعتباری برای پرداخت ۷ دلار کانادا
• ویزا کارت، مستر کارت، آمریکن اکسپرس، یا
• ویزا کارت پیش پرداخت شده، مستر کارت یا آمریکن اکسپرس
• و یک آدرس معتبر ایمیل
شما در هر بار، فقط می‌توانید برای یک نفر درخواست بدهید. به عنوان مثال، برای خانواده‌ای سه نفره، باید سه فرم مجزا تکمیل و ارسال کنید.

یادآوری
در موارد زیر نمی‌توانید درخواست eTA بدهید:
• شهروند کانادایی یا شهروند کانادایی‌ که شهروند کشور دیگری نیز می‌باشد،
• دارای اقامت دایم کانادا باشید،
• شهروند ایالات متحده باشید. (با این حال کسانی که دارای اقامت دایم ایالات متحده هستند، برای سفر هوایی نیاز به eTA دارند.)

زمان رسیدگی
تأیید اکثر فرم‌های درخواست بیش‌تر از چند دقیقه طول نمی‌کشد.
با این حال، رسیدگی به برخی از درخواست‌ها نیاز به زمان بیش‌تری دارد. اگر چنین شد، می‌توانید طی مدت ۷۲ ساعت منتظر ایمیلی از CIC باشید که به شما می‌گوید مراحل بعدی‌تان چه خواهد بود.
مادامی که برنامۀ eTA جدید است، نیاز به زمان خاصی برای رسیدگی وجود ندارد. هر گاه این اطلاعات در دسترس باشد، این صفحه به‌روز می‌شود.

معنی این تغییر برای اتباع کانادایی که شهروند کشور دیگری هستند، چیست؟
اگر شهروند کانادا هستید و همچنین شهروند یک کشور معاف از ویزا (شهروند کشوری غیر از کانادا) نیز باشید، اگر در حال حاضر از پاسپورت غیر کانادایی خود برای پرواز به کانادا استفاده می‌کنید، باید بدانید که نمی‌توانید درخواست eTA بدهید. دلیلش این است که این ویزا مختص خارجیانی است که برای پذیرش ورود به کانادا بنا به دلیلی موقت، چک می‌شوند. هر شهروند کانادایی حق دارد وارد کانادا شود و نیاز به چک مهاجرتی ندارد. مسافرت با پاسپورت معتبر کانادایی اثبات این مدعاست که شما یک شهروند هستید و حق دارید بدون چک مهاجرتی وارد کانادا شوید.
در پایان مدت تغییر که پاییز سال ۲۰۱۶ می‌باشد، باید قبل از پروازتان به کانادا، مدرکی ارایه دهید که نشان می‌دهد شهروندی کانادایی هستید.

پس از دریافت eTA
هنگامی که ویزای الکترونیکی شما تأیید می‌شود، ایمیلی به دست‌تان می‌رسد. eTA به پاسپورتی که با آن درخواست داده‌اید، مرتبط است. هر بار با پروازی به کانادا می‌آیید، باید پاسپورتی که با آن درخواست داده‌اید، را همراه داشته باشید.
eTA به شما اجازه می‌دهد به مدت ۶ ماه یا تا زمانی که مأمور مرزی، هنگام ورودتان به کانادا تشخیص دهد، در کانادا اقامت داشته باشید. اگر می‌خواهید مدت زمان بیش‌تری در کانادا بمانید، باید درخواست‌تان را تمدید کنید.

نکته:
eTA معتبر و مدارک سفر (پاسپورت) موجب تسهیل ورود شما به کانادا می‌شوند. وقتی به مرز می‌رسید، یکی از مأموران خدمات مرزی از شما می‌خواهد پاسپورت‌ یا مدارک سفرتان را رؤیت کند و از شما سؤالاتی می‌پرسد. پس از آن تصمیم می‌گیرد که وارد خاک کانادا بشوید یا نه.

dadgar main author

In this article

Join the Conversation