به خانواده دادگر بپیوندید


Email/ایمیل
Name/نام

چگونه فرزندخوانده از خارج کانادا بپذیریم…

امروزه، فرزندخواندگی به امری معمول تبدیل شده است اما بسیاری از مردم علاقمند هستند به دلایل شخصی و انسان دوستانه یک کودک را از خارج کشور به عنوان...

2268
2268
Share

امروزه، فرزندخواندگی به امری معمول تبدیل شده است اما بسیاری از مردم علاقمند هستند به دلایل شخصی و انسان دوستانه یک کودک را از خارج کشور به عنوان فرزند خوانده بپذیرند.

بر اساس قوانین مهاجرت کانادا، کودکانی که بعنوان فرزند خوانده پذیرفته  وارد خاک این کشور می‌شوند در رده مهاجرتی خانواده (Family class) تعریف می‌شوند. کودک پذیرفته شده، پس از طی مراحل قانونی، تبعه قانونی و دائم کانادا می‌شود.

متقاضیان فرزندخواندگی از خارج از کشور باید شهروند کانادا و یا دارای اقامت دائم و سن قانونی (بالای 18 سال) باشند. اگر شما متقاضی هستید باید متعهد شوید که کودک را تا 10 سال از لحاظ مالی حمایت می‌کنید. کودک واجد شرایط که در خارج کانادا پذیرفته شده، باید مطابق با قوانین کشور خود مورد پذیرش قرار گیرد. چرا که قوانین فرزندخواندگی از کشوری به کشور دیگر تفاوت دارد. به همین دلیل متقاضی لازم است با یک وکیل مهاجرت مشورت کند.

در ادامه خلاصه‌ای از مجموع طرزکار‌هایی که باید در مورد فرزندخواندگی از کشور دیگر بدانید را بررسی می‌کنیم؛

نخست، متقاضی باید با مقامات استان محل زندگی خود، که قرار است کودک نیز در آنجا زندگی کند، تماس گرفته و شرایط اخذ مجوز فرزند خواندگی در استان خود را جویا شود. در بعضی استان‌ها، ممکن است دولت تحقیقات در مورد خانه و خانواده متقاضی انجام دهد. البته این موضوع به قوانین کشوری که کودک از آنجا خواهد آمد نیز بستگی دارد و متقاضی باید یک نامه تائیدیه از آن کشور دریافت کند.

قدم بعدی، در واقع آغاز روند مهاجرت کودک است که با ارسال تقاضای مهاجرت در «گروه مهاجرتی خانواده» انجام می‌گیرد. برای این منظور، متقاضی باید یک فرم تعهد و یک فرم ارزیابی مالی را تکمیل و مبلغ مشخص شده برای انجام کارهای مهاجرتی را به دولت پرداخت کند.

قدم سوم، تکمیل تقاضانامه اقامت دائم کودک توسط متقاضی فرزندخواندگی است. این تقاضانامه به اداره ویزا در کشور آن کودک ارسال می‌شود تا در اختیار افسر ویزا قرار گیرد. وقتی تقاضانامه متقاضی برای اسپانسر شدن کودک در رده مهاجرتی خانواده به تایید رسید، افسر ویزا تصمیم می‌گیرد که کودک به عنوان یک مهاجر به کانادا سفر کند.

برای صدور ویزای مهاجرت برای فرزندخوانده، سه شرط در نظر گرفته شده است که توسط افسر اداره مهاجرت مورد توجه قرار می‌گیرد؛

1- باید تمام کارهای مقدماتی مهاجرت کودک، از جمله آزمایشات پزشکی، انجام شود.

2- مقام مسئول در اداره رفاه کودک (Provincial Child Welfare ) در کشور مقصد، باید پذیرش کودک را تایید کند.

3- مقام مسئول در کشور مبدا، اجازه انتقال کودک به پدر و مادر خوانده را صادر کند.

زمانی که ویزا صادر شد، کودک می‌تواند یک بار به کانادا سفر کند. فرد حمایت کننده که همان متقاضی فرزندخواندگی است، تا زمانیکه مرحله مهاجرت به پایان نرسیده است نباید با کودک به خارج از کانادا سفر کند. پس از آنکه فرزندخوانده وارد کانادا شد و کارهای اقامتی او به پایان رسید، والدین می‌توانند برای اخذ شهروندی اقدام کنند.

در این زمینه با یک وکیل مشورت کنید…

dadgar main author

In this article