به خانواده دادگر بپیوندید


Email/ایمیل
Name/نام

چگونه می‌توانم اسپانسر پدر و مادرم شوم؟

سوال: نامه دعوت اداره مهاجرت جهت ارسال مدارک اسپانسرشیپ والدین را هنوز دریافت نکرده‌ام. چگونه می‌توانم اسپانسر پدر و مادرم شوم؟ چه شرایطی باید داشته باشم؟ پاسخ: در...

1768
1768
Share

سوال: نامه دعوت اداره مهاجرت جهت ارسال مدارک اسپانسرشیپ والدین را هنوز دریافت نکرده‌ام. چگونه می‌توانم اسپانسر پدر و مادرم شوم؟ چه شرایطی باید داشته باشم؟

پاسخ: در سال‌های اخیر تغییرات بسیاری در برنامه اسپانسرشیپ والدین ایجاد شده است که تغییرات قابل ملاحظه‌ای را در شرایط اسپانسرشیپ پدر و مادر یا پدربزرگ و مادربزرگ به وجود آورده است.
ایجاد سیستم قرعه‌کشی در سال جاری، مهم‌ترین این تغییرات می‌باشد. بسیاری افراد ممکن است به یاد داشته باشند زمانی که اواسط ماه دسامبر درخواست های خود را آماده کرده بودند تا در اولین روز کاری ژانویه به ثبت رسانده تا مورد بررسی واقع شود، دولت اعلام کرد که روند بررسی پرونده‌ها برای اسپانسرشیپ والدین تغییر کرده است. به این صورت که به جای بررسی 10 هزار تقاضای اول، از میان متقاضیانی که درخواست خود را برای اسپانسرشیب والدین‌شان ارسال کرده باشند، 10 هزار تقاضا به صورت تصادفی انتخاب خواهد شد.
به متقاضیان از 3 تا 30 ژانویه فرصت داده شد تا آمادگی خود را جهت اسپانسرشیپ والدین خود اعلام نمایند، و این کار نیز صرفا شامل اعلام نام فرد، اطلاعات تماس، و تاریخ تولد و نام کشور محل تولد می‌شد. با توجه به این که پروفایل ایجاد شده به منظور دریافت دعوتنامه و ارسال تقاضا، فاقد هرگونه پرسشی بود که بتوان بر اساس آن صلاحیت واقعی حامیان مالی را در تامین نیازمندی‌های مادی والدین‌شان ارزیابی کرد، بنابراین به گمان من بیشتر کسانی که مجاز به ارسال تقاضا شده‌اند به زودی درخواهند یافت که در این راه موفق نخواهند شد. زمانی که این اتفاق رخ بدهد، که آن هم دیر یا زود رخ خواهد داد، تصور من این است که شاهد مرحله جدیدی از دعوتنامه‌ها خواهیم بود تا جای مواردی که رد صلاحیت شده‌اند را پر کنند.
اگر هنوز به شما اطلاع نداده‌اند که تقاضای‌تان را ارسال کنید، به نظر من همچنان فرصت خواهید داشت. مهم این است که بدانید در حال حاضر، این برنامه چه صلاحیت‌ها و مسئولیت‌هایی را از متقاضیان طلب می‌کند تا موقعی که نوبت به ارسال تقاضای شما شد، با اطمینان کامل نسبت به کسب موفقیت، این مسیر را آغاز نمایید:
نیاز به درآمد بالاتر در یک بازده زمانی طولانی‌تر: در حال حاضر برای این که بتوانید در این برنامه شرکت کنید، باید اظهار نامه مالیاتی 3 سال اخیر خود را داشته باشید. بنابراین، کسانی که ظرف 3 سال گذشته در کانادا نبوده و یا اظهار نامه مالیاتی نداشته‌اند، واجد صلاحیت نخواهند بود. همچنین، با توجه به تعداد افراد خانواده خود باید از حداقل درآمد برخوردار باشید. به طور مثال، اگر خانواده 3 نفره‌ای دارید و می‌خواهید هم پدر و هم مادر خود را اسپانسر کنید (جمعا پنج نفر)، باید حداقل حقوق سالیانه شما در حدود 65 هزار دلار باشد تا واجد صلاحیت برای حمایت مالی از والدین خود باشید.
مسئولیت مالی دراز مدت: هم اکنون، فرزندی که اسپانسر والدین خود می‌شود به مدت 20 سال در قبال تامین شرایط مالی والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگ خود مسئول می‌باشد. بدین معنی که اگر والدینی که تحت حمایت مالی هستند ظرف مدت 20 سالی که اقامت دائم خود را دریافت می‌کنند از کمک‌های مالی دولتی (welfare) نیز استفاده نمایند، در این صورت، شما مسئول بازپرداخت مبالغی هستید که آنها از دولت دریافت می‌کنند.
مراحل انجام کار: سال‌ها پیش، زمانی که برای اولین بار برنامه اسپانسرشیپ والدین معرفی شد، دولت تا زمانی که سهمیه آن برنامه کامل شود، پرونده‌ها را دریافت می‌کرد. تکمیل ظرفیت این برنامه در سال اول حدود 2 هفته و در سال‌های بعد تنها چند روز به طول می‌انجامید. اخیرا، دولت برای این برنامه روش قرعه کشی را انتخاب کرده است. به جای آن که روز اول ژانویه که شروع برنامه است صف‌های طولانی ایجاد شود، دولت مانند برنامه ورود سریع، بانک درخواست آنلاینی را ایجاد کرده است. افرادی که قصد اسپانسر کردن والدین خود را دارند، تا 1 ماه فرصت خواهند داشت تا فرم‌های درخواست را تکمیل نموده و اطلاعات لازم را ارایه نمایند و دولت نیز به صورت تصادفی از این میان پرونده‌هایی را انتخاب می‌کند تا زمانی که سهمیه برنامه تکمیل شود.

dadgar main author
In this article

Join the Conversation

به خانواده دادگر بپیوندید

با پیوستن به بزرگترین پرتال حقوقی ایرانیان آمریکای شمالی ،اطلاعات خود را به روز کنید و آخرین اخبار دادگر را هفتگی دریافت کنید. همچنین به قید قرعه برنده یکسال اشتراک رایگان ما شوید.
Email/ایمیل
Name/نام
اطلاعات شما تحت دادگر محفوظ می باشد.