به خانواده دادگر بپیوندید


Email/ایمیل
Name/نام

تقویت امتیازها در برنامه نیروی کار ماهر

پرسش: دریکی از مقاله های قبلی شما در مورد نحوه تقویت امتیازها در برنامه نیروی کار ماهر، از طریق تحصیل در کانادا صحبت کردید. امکان دارد در این...

680
680
Share

پرسش: دریکی از مقاله های قبلی شما در مورد نحوه تقویت امتیازها در برنامه نیروی کار ماهر، از طریق تحصیل در کانادا صحبت کردید. امکان دارد در این مورد بیشتر توضیح دهید؟

پاسخ: بله. بر اساس معدل تحصیلی، و اینکه آخرین دوران
تحصیل تان چند سال پیش بوده، و همچنین سطح زبان انگلیسی یا فرانسه شما، ممکن است بتوانید اجازه تحصیل در کانادا را به دست آورید. برخی از دوره‌های تحصیلی، شما را دارای شرایط لازم برای دریافت اقامت دایم پس از اتمام تحصیلات می‌کند؛ مانند دوره‌های فوق لیسانس یا دکتری در آنتاریو. در حالی که سایر دوره‌های تحصیلی می‌تواند برای دریافت اجازه کار در زمان تحصیل و پس از تحصیل، به شما کمک کند.

امّا فایده این روش چیست و فرق آن با پیشنهاد کار چیست؟
اول اینکه با کسب یک سال تجربه کار در کانادا در حین تحصیل، 100 امتیاز در روش ” نیروی کارماهر” برای مهاجرت به دست خواهید آورد. این تفاوت بین کسب شرایط لازم برای اقدام از طریق برنامه
” ورود سریع” و انتخاب شدن برای دریافت اقامت دایم از روش یاد شده
می باشد. دوم اینکه اجازه کار حین تحصیل در رشته های معینی، به شما اجازه
می دهد با هر کارفرما و با هر حقوق و مزایایی کار کنید؛ در حالیکه برای گرفتن پیشنهاد کار، کارفرما ابتدا باید برای پست خالی خود آگهی بزند، تا ثابت کند که شخص دارای شرایط موردنظر در کانادا برای تصدی این پست وجود ندارد؛ و نهایتاً به شما حقوقی پرداخت خواهد شد که به طور متوسط در آن شهر برای تصدی آن پست پرداخت می‌شود. این کاری است که گاهی اوقات ثابت کردن آن بسیار مشکل است.
در این خصوص که آیا دوره تحصیلی انتخاب شده توسط شما، دارای شرایط لازم برای اقدام به دریافت اجازه کار هست، یا اساساً این روش مناسب شرایط خانواده شما برای مهاجرت هست یا خیر، بهتر است که با یک مشاور حقوقی مشورت کنید.

dadgar main author

In this article

Join the Conversation