به خانواده دادگر بپیوندید


Email/ایمیل
Name/نام

شاید سؤال شما هم باشد!

پرسش: قصد دارم حامی یا اسپانسر پدر و مادرم جهت اقامت کانادا شوم. چه کاری باید انجام دهم؟ پاسخ: مهاجرت پدر و مادر به کانادا تحت حمایت فرزندان...

1777
1777
Share

پرسش: قصد دارم حامی یا اسپانسر پدر و مادرم جهت اقامت کانادا شوم. چه کاری باید انجام دهم؟

پاسخ: مهاجرت پدر و مادر به کانادا تحت حمایت فرزندان ساکن در کانادا در سال‌های اخیر عملا سخت‌تر شده است. در وهله اول باید نشان دهید که در سه سال گذشته، درآمد قابل توجهی داشته‌اید. برای مثال، اگر مجرد باشید و بخواهید پدر و مادرتان (یکی از آن‌ها) را تحت حمایت خود به کانادا بیاورید، حداقل درآمد سال 2013 شما باید 37,708 دلار باشد. اگر متاهل با دو فرزند باشید و بخواهید هم پدر و هم مادرتان را به کانادا بیاورید، درآمد شما نباید کم‌تر از 71,991 دلار باشد. در دو سال گذشته، این برنامه از اول ژانویه آغاز و سقف آن ظرف چند روز پر می‌شود. روند رسیدگی به این پرونده‌ها نیز حدود چهار سال طول می‌کشد.

اشخاصی که علاقه‌مند هستند تحت حمایت خود پدر و مادرشان را به کانادا بیاورند، می‌توانند به جای این کار “سوپرویزا” را در نظر داشته باشند. با اخذ سوپر ویزا والدین می‌توانند چندین بار ورود و خروج کنند و هر بار تا دو سال در کانادا اقامت داشته باشند. بنابراین، پدر و مادرها با این ویزا می‌توانند هر بار که بخواهند به کانادا بیایند و بروند. در صورتی که قصد داشته باشید برای پدر و مادر خود درخواست سوپر ویزا کنید، اثبات پیوند و رابطه بین والدین و فرزندان بسیار مهم است و در صورت عدم توفیق در آن، احتمال رد درخواست وجود دارد. توصیه می‌کنیم جهت کسب اطلاعات بیش‌تر در این زمینه، با افراد حرفه‌ای مشورت کنید.
Q:  I want to sponsor my parents to Canada?  What do I need to do?

A: Sponsorship of parents has actually become more difficult in recent years.  First, you need to show substantial income for the last 3 yrs.  For example, if you are single and wanting to sponsor one parent, your minimum income for 2013 would have to be $37,708; if you are a couple with two children, wanting to sponsor both parents, your minimum income has to be $71,991.  In the last two years, this program has opened January 1st and has reached capacity within the first few days.  It also takes about 4 years to process the application.

Those interested in having their parents in Canada may want to consider a super visa instead or in the meantime, which allows a parent to remain in Canada for up to 2 years at a time.  Also, all approved visas are now automatically multiple entry so a parent will be allowed to visit more frequently.  If you are making a visa application for a parent, it is very important to prove ties to Iran, without which the application is likely to be refused.  Speak to a licensed professional about how you can create such evidence.

dadgar main author
In this article

Join the Conversation

به خانواده دادگر بپیوندید

با پیوستن به بزرگترین پرتال حقوقی ایرانیان آمریکای شمالی ،اطلاعات خود را به روز کنید و آخرین اخبار دادگر را هفتگی دریافت کنید. همچنین به قید قرعه برنده یکسال اشتراک رایگان ما شوید.
Email/ایمیل
Name/نام
اطلاعات شما تحت دادگر محفوظ می باشد.