به خانواده دادگر بپیوندید


Email/ایمیل
Name/نام

مهاجرت به کانادا از طریق برنامه‌های استانی: آنتاریو

Immigrate to Canada under PNP جغرافیا واقتصاد: استان آنتاریو با جمعیت بالای 13 میلیون نفر، پرجمعیت‌ترین استان کانادا است ومحل سکونت حدود یک سوم کانادایی‌ها به شمار می‌رود....

1844
1844
Share

Immigrate to Canada under PNP

جغرافیا واقتصاد:
استان آنتاریو با جمعیت بالای 13 میلیون نفر، پرجمعیت‌ترین استان کانادا است ومحل سکونت حدود یک سوم کانادایی‌ها به شمار می‌رود. ازنظر مساحت، این استان بعد ازکبِک، دومین استان پهناورکانادا است. این استان ازنظراقتصادی با اختصاص حدود 40 درصد تولید ناخالص داخلی به خود، یکی از قوی‌ترین استان ‌در کانادا است. درنواحی شمالی این استان، عمده فعالیت‌های اقتصادی شامل منابع طبیعی به ویژه جنگلداری و معادن است و جنوب این استان منطقه صنعتی است و محصولات تولید شده درآن دربازارهای داخلی و آمریکا به فروش می‌رسد. آتاوا مرکزاین استان و نیز پایتخت کانادا در این استان واقع شده است، اما بزرگ‌ترین شهر آن، تورنتو، با جمعیتی بیش از دو و نیم میلیون نفر، پنجمین شهر آمریکای شمالی ازنظرتعداد جمعیت است. از لحاظ جغرافیایی، این استان در شرق کانادا و بین استان‌های کبِک و مانیتوبا واقع شده است و از جنوب نیز با ایالت‌های مینسوتا، میشیگان، اوهایو، پنسیلوانیا و نیویورک هم مرز است.

برنامه مهاجرت ازطریق استان آنتاریو
برنامه مهاجرت به کانادا ازطریق استان آنتاریو به “فرصت‌های آنتاریو” Opportunities Ontario معروف است. متقاضیان مهاجرت، دارای مهارت‌ها و تجارب مورد نیاز، می‌توانند ازطریق این برنامه “گواهی نامه منتخب استان آنتاریو” Ontario Provincial Nomination Certificate را دریافت ‌کنند که به آن‌ها مجوز درخواست اقامت دایم کانادا را می‌دهد. این برنامه تقاضاها را تحت گروه بندی‌های زیرمی‌پذیرد.
• گروه اولویت‌های سرمایه انسانی (همگام با برنامه “ورود سریع”)
• گروه نیروی کارماهر فرانسوی زبان (همگام با برنامه “ورود سریع”)
• گروه عمومی
• گروه دانشجویان بین المللی
• گروه سرمایه گذاران
هرکدام از این گروه‌ها، ممکن است دارای یک یا چند زیرمجموعه باشند. اطلاعات مربوط به هر کدام ازاین مجموعه‌های اصلی و زیر مجموعه‌ها را می‌توانید در زیر بخوانید:

گروه اولویت‌های سرمایه انسانی:
برنامه مهاجرت استانی آنتاریو افراد واجد شرایطی را که به جمع ورود سریع راه می‌یابند و دارای تحصیلات، تجربه کار ماهر و موارد دیگرهستند، برای مهاجرت به این استان برمی‌گزیند. وقتی که متقاضیان برای ورود سریع ثبت نام می‌کنند، باید علاقه خود را به مهاجرت به آنتاریو و یا به تمام استان‌ها ومناطق نشان دهند. آن‌ها هم چنین باید واجد شرایط پیوستن به جمع متقاضیان یا ازطریق “برنامه نیروی کار ماهر فدرال” یا “گروه تجربه کانادایی” باشند.
برنامه مهاجرت استانی، جمع متقاضیان ورود سریع را جستجو می‌کند و آن گروه ازافرادی را که حداقل 400 امتیاز در “نظام درجه بندی جامع” CRS کسب کرده‌اند و شرایط “گروه اولویت‌های سرمایه انسانی آنتاریو” را دارند، شناسایی می‌کند و علاقه استان را به آن‌ها ابلاغ می‌کند و آن‌ها را برای نامزدی مهاجرت طبق “گروه اولویت‌های سرمایه انسانی” دعوت می‌کند ومتقاضیان منتخب 45 روز فرصت دارند تا درخواست خود را ارسال کنند.
شرایط مورد نیاز
• تجربه کاری: حداقل یک سال کار مداوم تمام وقت (معادل 1560 ساعت یا بیش‌تر) یا مقدار معادل آن درکار مداوم نیمه وقت درطول پنج سال گذشته
• تحصیلات: داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری
• مهارت زبانی: CLB 7 یا بالاتر در کلیه مهارت‌ها در زبان انگلیسی یا فرانسوی
• نمره CRS: حداقل 400
• داشتن هزینه‌های استقرار دراستان
• داشتن قصد اقامت درآنتاریو

گروه نیروی کار ماهر فرانسوی زبان:
این گروه به نیروی کارماهری اختصاص دارد که دانش و توانایی قوی درزبان فرانسوی دارند.
شرایط مورد نیاز
• تجربه کاری: حداقل یک سال کار مداوم تمام وقت (معادل 1560 ساعت یا بیش‌تر) یا مقدار معادل آن در کار مداوم نیمه وقت درطول پنج سال گذشته
• تحصیلات: داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری
• مهارت زبانی: CLB 7 یا بالاتر در زبان فرانسوی و CLB 6 در زبان انگلیسی
• نمره CRS: حداقل 400
• داشتن هزینه‌های استقرار در استان
• داشتن قصد اقامت در آنتاریو

گروه عمومی:
جهت اخذ گواهینامه نامزدی دراین گروه، هم کارفرما وهم متقاضیان باید تقاضای خود را که نشان دهنده داشتن شرایط مورد نیازازطرف متقاضیان است، تسلیم کنند.

شرایط مورد نیاز برای متقاضیان
• متقاضی باید در حرفه مورد نظرخود، دو سال سابقه کار در طول 5 سال گذشته را داشته باشد .
• بدون نظرگرفتن سابقه کاردر کانادا یا خارج، تجربه کاری او باید قابل تایید و تصدیق و در مقابل دریافت دستمزد باشد.
• متقاضی باید پیشنهاد کار تمام وقت در “گروه حرفه‌ای ملی” NOC در سطوح 0، A و B از کارفرمایی باشد که او نیز تقاضای خود را تسلیم کرده است.
• در صورتی که متقاضی در کانادا زندگی کند، باید وضعیت قانونی داشته باشد و متقاضیان پناهندگی و پناهجویان فاقد شرایط لازم هستند.
• متقاضی باید دارای فرم “تصدیق مشترک” Joint Verification امضا شده از طرف کارفرما و فرم “موقعیت پیش غربال” Pre-screen Position باشند.

شرایط مورد نیاز برای متقاضیان
• کسب و کار داشته و حداقل به مدت پنج سال فعالیت داشته باشد.
• سود ناخالص شرکت درسال مالی جدید دست کم یک میلیون دلاردرمنطقه تورنتو بزرگ و 500 هزاردلار برای شرکت‌های خارج ازاین منطقه باشد.
• کارفرمایان درمنطقه تورنتو بزرگ باید حداقل پنج فرد دراستخدام تمام وقت دایم و در خارج از منطق حداقل سه نفر در استخدام با موقعیت تمام وقت دائم داشته باشند.
• پیشنهاد کاری باید درداخل آنتاریو باشد.

گروه دانش آموختگان بین المللی
طبق قوانین جدید، هنگام ارسال درخواست مهاجرت، متقاضیان حتما باید تحصیلات خود را به اتمام رسانده باشند و دانشجویان ترم آخر نمی‌توانند دراین گروه تقاضای خود را ارسال کنند

دانش آموختگان خارجی با پیشنهاد شغلی
این زیرمجموعه، به کارفرمایان کمک می‌کند تا دانش آموختگان بین المللی را بتوانند جذب و از تخصص آن‌ها استفاده کنند. این زیرمجموعه، مخصوص کارفرمایان آنتاریو و دانش آموختگانی است که پیشنهاد کار در استان را دارند.

دوره کارشناسی ارشد (آزمایشی)
این زیر مجموعه که هم اکنون به صورت موقت و آزمایشی در جریان است، به دانش آموختگان دوره‌های کارشناسی ارشد ازدانشگاه‌های دولتی کانادا اختصاص دارد. داشتن پیشنهاد شغلی الزامی نیست.

دانش آموختگان دوره دکتری
این زیر مجموعه، به فارغ التحصیلان دوره دکتری اختصاص دارد که ازیکی از دانشگاه‌های دولتی کانادا فارغ التحصیل شده باشند. داشتن پیشنهاد شغلی الزامی نیست، اما متقاضی تا دو سال پس از دریافت مدرک دکتری، می‌تواند تقاضای خود را ارسال کند و در صورت اقامت در کانادا، حتما باید دارای وضعیت اقامت قانونی باشد.

گروه سرمایه گذاری:
شرایط لازم:
• سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 3 میلیون دلار
• تاییدیه رسمی دولتی درخصوص سرمایه گذاری و تعداد پست‌های مهم برای داوطلبان خارجی
• سرمایه گذار، باید حداقل پنج شغل تمام وقت دایم برای شهروندان یا افراد مقیم دایم کانادا ایجاد کند
• شرکت فعالانه سرمایه گذار در مدیریت کسب و کار
• سرمایه گذار، هم چنین باید کنترل حداقل 33.334 درصد دارایی کسب و کار را برعهده داشته باشد یا سرمایه گذاری به مبلغ یک میلیون دلار در کسب و کارانجام دهد
• سرمایه گذاری باید بنا بردلایلی به غیر از دریافت سود بانکی، سود سهام یا سود سرمایه صورت گیرد
• سرمایه گذار، نباید تا مدت خاصی که استان تعیین می‌کند، سرمایه خود را خارج کند

این گروه تا اطلاع بعدی ازطرف استان آنتاریو، متقاضی جدید نمی‌پذیرد.

dadgar main author
In this article

Join the Conversation

به خانواده دادگر بپیوندید

با پیوستن به بزرگترین پرتال حقوقی ایرانیان آمریکای شمالی ،اطلاعات خود را به روز کنید و آخرین اخبار دادگر را هفتگی دریافت کنید. همچنین به قید قرعه برنده یکسال اشتراک رایگان ما شوید.
Email/ایمیل
Name/نام
اطلاعات شما تحت دادگر محفوظ می باشد.